Termeni si conditii de utilizare

Orice comunicari sau informari prezente pe acest site, urmeaza termenilor si conditiilor exclusive prezentate de catre S.C. Sedk Concepts S.R.L. Recomandam lecturarea cu atentie a termenilor si conditiilor prezentate. Sedk Concepts S.R.L. isi rezerva dreptul fara a anunta in prealabil, sa schimbe sau sa modifice, orice parte a acestui site, in vederea actualizarii datelor continute.

DREPTURI DE AUTOR
Site-ul www.sedk.ro este proprietatea S.C. Sedk Concepts S.R.L. CUI 29343562 cu sediul in Bucuresti, str. Ramnicu Valcea Nr. 31, Bl. 17A, Ap. 99, Sector 3, Cod Postal 031806. Folosirea sau copierea partiala sau integrala a oricarei parti, fragment, text, imagini etc, de pe acest site, este strict interzisa, fara acordul proprietarului (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele personale introduse de catre cumparatori pe acest site, vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site, si anume, pentru achizitii/livrari, si pentru transmiterea promotiilor, numai daca cumparatorii isi exprima acordul in acest sens (in conformitate cu Protecția Datelor cu Caracter Personal). Datele personale ale cumparatorilor nu sunt, si nu vor fi trimise tertilor sub nici o forma. Nu incurajam SPAM-UL si nu furnizam date, informatii cu privire la identitatea persoanelor sau a cumparatorilor acestui site, conform prevederilor Legii nr. 677/2011 pentru protectia persoanelor, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.


Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu indeplinirea conditiilor de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile mentionate mai sus, va rugam sa incetati folosirea acestui site.

SOLUTIONAREA ONLINE A LITIGIILOR

A.N.P.C.