PLATA

Plata achizitiilor (toate preturile contin T.V.A.) se poate efectua in functie de metoda aleasa de dumneavoastra la finalizarea comenzii pe siteul nostru www.sedk.ro, astfel:

  1. RAMBURS, la livrarea produselor se achita agentului de livrari al firmei de curierat. Acesta va va inmana o chitanta (dovada) a platii dumneavoastra. Suma achitata de dumneavoastra pentru bunurile cumparate, va fi transferata intr-un timp de aproximativ 2 zile lucratoare, in contul bancar al S.C. Sedk Concepts S.R.L.
  2. Prin transfer bancar, platile astfel achitate vor fi expediate dupa finalizarea tranzactiei. In continuare va prezentam datele de care aveti nevoie:

          S.C Sedk Concepts S.R.L.

          J40/13599/2011

          CUI 29343562

          Bucuresti, ING Bank

          RO96INGB0000999902746126

LIVRARE

Livrarea standard este GRATUITA (doar pe teritoriul Romaniei, km. suplimentari perceputi de transportator revin in sarcina cumparatorului) pentru comenzi ce depasesc suma de 199,99 LEI. Livrarea standard (GRATUITA) a produselor se face in maxim 48 ore (doua zile lucratoare), de la confirmarea comenzii.


RETUR, SCHIMB articole

Cumparatorul are dreptul sa instiinteze in scris/e-mail (vanzari@sedk.ro) comerciantul ca doreste sa schimbe sau sa returneze produsul/produsele. Astfel produsele cumparate pot fi returnate cu toate accesoriile, fara a avea urme de utilizare, purtate, deteriorate ori gravate, in termen de 14 zile de la data receptiei de catre cumparator, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Va rugam sa nu inscriptionati pe plic inel, bijuterie sau orice alt cuvant care ar putea indica/sugera ca in interiorul plicului se afla bijuterii.

Contravaloare produselor returnate va fi inapoiata in maxim 14 zile de la data primirii produselor returnate, si numai in urma CONTROLULUI CALITATII produselor returnate.

La primirea produselor ce urmeaza a fi schimbate se va proceda la inspectia calitativa a produselor, si daca nu se constata defecte, produsul va fi inlocuit cu marimea dorita. Costurile pentru cele doua transporturi/procesare tur/retur sunt suportate in intregime de catre cumparator. Exemplu: la returul produsului catre sediul Sedk Concepts S.R.L., clientul plateste transportul direct curierului. In momentul in care cumparatorul primeste produsul schimbat cu dimensiunea dorita va trebuii sa achite costul transportului curierului. Daca la verificarea calitatii produsului returnat se constata defecte, Sedk Concepts S.R.L. are dreptul sa refuze schimbarea produsului cu un alt produs.

Tabel echivalare marimi:

www.sedk.ro tabel marimi inele si verighete din Tungsten Carbide

CUM COMAND?

Comanda pe site:

  1. Alegeti produsul dorit si marimea potrivita, dupa care apasati butoanele "ADAUG IN COS" apoi "FINALIZEAZA COMANDA".
  2. Introduceti datele pentru facturare, adresa pentru livrare apoi bifati casuta (daca sunteti de acord) "Sunt de acord cu termeni si conditiile de utilizare" apoi butonul "CONTINUA". Daca nu doriti sa bifati aceasta casuta comanda nu se va putea finaliza.
  3. Alegeti metoda de livrare daca aceasta nu va este automat aleasa, apoi apasati butonul "CONTINUA".
  4. Alegeti metoda de plata (Ramburs sau transfer bancar), dupa care confirmati comanda.

Comanda telefonica:

Apeland numarul de telefon 0750 401 497, un reprezentant de vanzari va prelua comanda dumneavoastra, impreuna cu toate detaliile necesare livrarii. Programul nostru de lucru este de LUNI pana VINERI: 09:00 - 18:00, si Sambata 09:00-12:00.

Comanda prin e-mail:

Trimiteti un e-mail la departamentul de vanzari (vanzari@sedk.ro), in care sa specificati: produsul dorit, marimea dorita, numarul de bucati, metoda de plata aleasa (Ramburs sau transfer bancar - banca poate percepe comision), adresa postala si numarul de telefon (este necesar ca agentul de curierat sa va poata contacta pentru livrare).

Solutionarea online a litigiilor.

A.N.P.C.