Inel, verigheta din Tungsten Carbide NILES 6 - Sedk
search
  • Inel, verigheta din Tungsten Carbide NILES 6 - Sedk

NILES 6

309,99 lei

Inel, verigheta Tungsten Carbide, forma rotunda, polisat satin, interior lustruit si Confort-Fit (forma rotunjita in partea interioara a inelului pentru a reduce presiunea asupra degetului), latime 6 mm.

Dimensiune: 7.5
Culoare: Argintiu
Cantitate
In stoc

Proprietati inele si verighete din Tungsten Carbide:

  • Inelele si verighetele din Tungsten Carbide argintiu, sunt cele mai rezistente la zgarieturi (abraziuni), dintre toate metalele existente din care se confectioneaza bijuterii.
  • Tungsten Carbide este de 10 ori mai dur decat Aurul (18 k) si Argintul. De 8 ori mai dur decat Platina, si de 4 ori mai dur decat Titanul. Tungsten Carbide masoara in scara MOHS (scara de masurare a duritatii materialelor) treapta 9 (pe 10 situanduse Diamantul).
  • Datorita duritatii sale extreme, inelele si verighetele din Tungsten Carbide isi vor mentine forma, se vor zgaria cel mai greu si isi vor pastra polisarea/luciul cel mai mult dintre toate bijuteriile disponibile.
  • Inelele si verighetele din Tungsten Carbide nu se pot indoii.
  • Design Confort-Fit, forma rotunjita in partea interioara a inelului pentru confort maxim, si scaderea presiunii asupra degetului in timpul purtarii.
SK241

Fisa tehnica

Material
Tungsten Carbide
Textura
Satinat
Culoare
Argintiu
Interior
Confort-fit
Geometrie
Forma rotunjita
Latime
6 mm
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.