Acasa

Subcategorii

 • Colectia completa SedK

  Colectia completa de inele si verighete din Tungsten Carbide Sedk (cel mai dur metal din industria bijuteriilor), cuprinde inele si verighete din Tungsten Carbide negru polisat lucios, negru polisat satin, argintiu polisat lucios, argintiu polisat satin si argintiu polisat satin-nisip.

 • Tungsten Carbide Argintiu

  Proprietati inele si verighete din Tungsten Carbide Argintiu:

  • Inelele si verighetele din Tungsten Carbide argintiu, sunt cele mai rezistente la zgarieturi (abraziuni), dintre toate metalele existente din care se confectioneaza bijuterii.
  • Tungsten Carbide este de 10 ori mai dur decat Aurul (18 k) si Argintul. De 8 ori mai dur decat Platina, si de 4 ori mai dur decat Titanul. Tungsten Carbide masoara in scara MOHS (scara de masurare a duritatii materialelor) treapta 9 (pe 10 situanduse Diamantul).
  • Datorita duritatii sale extreme, inelele si verighetele din Tungsten Carbide isi vor mentine forma, se vor zgaria cel mai greu si isi vor pastra polisarea/luciul cel mai mult dintre toate bijuteriile disponibile.
  • Inelele si verighetele din Tungsten Carbide nu se pot indoii.
  • Design Confort-Fit, forma rotunjita in partea interioara a inelului pentru confort maxim, si scaderea presiunii asupra degetului in timpul purtarii.
 • Tungsten Carbide Negru


  Culoarea naturala a inelelor si verighetelor din Tungsten Carbide este argintiu. De curand exista interes pentru inele si verighete de culoare neagra cum ar fi onix si ceramica neagra (cele doua nu sunt metale). Din ce in ce exista interes pentru inele si verighete de culoare neagra, dar in majoritate se prefera metalul. Tungsten Carbide combina rezistenta deosebita (la abraziuni, zgarieturi) si culoarea neagra, in stiluri de design unice. Aliajul negru care acopera inelele si verighetele din Tungsten Carbide de culoare neagra, are in componenta Titan, si care este aplicat pe suprafata inelelor si a verighetelor prin pulverizarea particulelor atomice la viteze exterm de ridicate incat particulele se incorporeaza in suprafata bijuteriei. Acest proces este numit, Depozitatrea Vaporilor de Ioni (IVD - Ion Vapor Deposition).

Sunt 13 produse.

Se afiseaza 1 - 6 din 13 produs(e)