Newsletter

 

Masurarea marimii degetului, folosind dispozitivul de masurat

Primul pas, inainte de a comanda un inel sau o verigheta, este masurarea corecta a dimensiunii degetului pentru care doriti să faceti achizitia. 

Daca nu aveti posibilitatea de a masura corect dimensiunea degetului pentru stabilirea marimii inelului sau a verighetei, noi va putem ajuta făra a face orice alta adaptare sau improvizare nesigura (solutii disponibile pe internet), care pot aduce neplaceri si costuri suplimentare (ex: marirea costului produsului prin plata transporturilor tur-retur pentru schimbarea produsului, intarzieri datorate timpului de tranzitare a produsului dus-intors, si timpul necesar procedurii de retur). Pentru a nu avea aceste posibile neplaceri, va oferim un dispozitiv de masurare a dimensiuni degetului, simplu de folosit, exact si sigur, oferit gratuit pentru achizitiile de pe site-ul nostru. Dispozitivul de masurare poate fi achizitionat si contra cost AICI.
Atentie! Acest dispozitiv de masurare a dimensiunii degetului in vederea achizitionarii unui inel sau verigheta, poate fi folosit numai pentru aflarea marimii in standardul SUA (Statele Unite ale Americii). Toate produsele comercializate pe site-ul nostru sunt in standardul de masura SUA, exemplu de marimi: 5;  5,5;  6;  6,5;  7.....10;  10,5....etc.
Obtinerea dispozitivului: din pagina Contact, trimiteti un e-mail catre vanzari, care sa contina mesajul: "Vreau dispozitiv de masurat", nume prenume si adresa postala completa (strada si numar; numar bloc/casa; scara; etaj; apartament; sector; sat/comuna; judet/oras; cod postal). Dispozitivul va fi trimis prin Posta Romana, la adresa mentionata. Va rugam sa ne furnizati adrese postale corecte si complete, pentru expedierea dispozitivelor de masurare.
 
Instructiuni pentru masurarea corecta a dimensiuni degetului.
Dimensiunea degetului dvs. se poate schimba pe parcursul zilei în functie de temperatura aerului, activitatea desfasurata, alimentatie etc. Va recomandam sa va masurati dimensiunea degetului cu dispozitivul de masurat, la sfarsitul zilei si la temperatura camerei. Asezativa dispozitivul de masurat la baza degetului (vezi poza atasata dispozitivului primit prin posta) pentru care doriti inelul sau verigheta si strangeti-l. Aveti grija ca dispozitivul sa poata fi scos/introdus pe deget confortabil, in acelasi timp sa nu fie nici prea larg. Este indicat, ca scoaterea inelului sau a verighetei de pe deget, sa fie într-o oarecare masura ingreunata fata de introducerea lui/ei, in special la barbati datorita incheieturilor mai mari. Nu va masurati cu dispozitivul, incheietura degetului, este posibil ca inelul/verigheta comandata in urma acestei masuratori, sa fie prea mare pe deget.

Dupa sosirea inelelor
Probati noile inele/verighete la sosire, daca aveti impresia ca sunt prea mari sau prea mici, va sugeram sa le purtati pentru cateva zile (termenul pentru schimbare este de 14 zile), pentru a va obisnuii cu ele, inainte de a hotara daca le trimiteti pentru a fi schimbate cu altă masura (costuri transport tur/retur, suportate de cumparator). Datorita diferitelor activităti si temperaturi din timpul zilei, dimensiunile degetelor se pot schimba, deci este normal sa simtiti inelul mai strans sau mai larg, chiar si in aceeasi zi. Purtand inelul/verigheta pentru cateva zile va poate ajuta sa hotarati, daca este sau nu necesara schimbarea dimensiunii.
 


Cum cumpar?

Comanda online non stop

 • Primul pas. Alegerea produsului dorit, si a marimii potrivite. Intentia de cumparare a produsului se exercita prin apasarea butonului “Adauga in cos”. Pentru modificarea cantitătii de produse cumparate, aveti optiunea de modificare a acestora direct in pagina produsului, sau în cosul dvs. de cumpăraturi. Daca doriti sa continuati cumparaturile, apasati butonul "Inapoi la magazin". Daca doriti sa finalizati, introduceti datele pentru livrare.
 • Pasul doi. Daca sunteti de acord cu ternenii, bifati aceasta optiune. Transportul este gratuit numai în zonele acoperite de compania de curierat (pentru aflarea zonelor click aici).
 • Pasul trei. Alegeti metoda de plata, apoi confirmati comanda.

Dupa trimiterea comenzii, veti primi un e-mail de confirmare a primirii comenzii precum și inregistrarea ei.

Comanda telefonica

Apeland numarul 0753 608 566 un reprezentant de vanzari va prelua comanda dumneavoastra impreuna cu detaliile acesteia.
Programul de lucru este:
Luni – Vineri  09:00 - 18:00
Sâmbătă         09:00 - 12:00
 

 

Comanda prin e-mail non stop

Trimiteti un e-mail din pagina Contact, catre vanzari in care sa specificati urmatoarele:

    • Nume si Prenume
    • Produsele dorite, specificand denumirea produsului, numarul de bucati si marimea
    • Modalitatea de plata (ramburs - fara costuri suplimentare sau transfer bancar - banca va percepe un comision)
    • Adresa completa de livrare: strada si numar; numar bloc/casa; scara; etaj; apartament; sector; sat/comuna; judet/oras; cod postal. Nr. de telefon necesar livrării prin curier rapid.

 

Pentru oricare dintre modalitătile de comanda aleasa, livrarea este gratuita pentru comenzi peste 149,99 Lei (clientii cu adresa de livrare in afara zonei de acoperire a companiei de curierat, vor suporta costurile pentru kilometri suplimentari) pe teritoriul Romaniei prin curier rapid. Timp de livrare maxim 24 ore (o zi lucratoare) de la confirmarea comenzii de luni pana vineri. Pentru comenzi sub limita de 149,99 Lei, transportul va fi achitat direct curierului, cost calculat de catre firma de curierat (aproximativ 25 Lei transport standard, fara kilometri suplimentari).

  


Conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul de a renunta la achiziție, in termen de 14 zile de la primirea produsului, fara penalităti si fara invocarea vreunui motiv. Suma de bani platita fiindu-i rambursata integral in maxim 14 zile. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare calitativa in care a fost livrat, cu toate accesoriile si documentele care l-au însotit.