Newsletter

Termeni

Orice comunicari sau informari prezente pe acest site, urmeaza termenilor si coditiilor exclusive prezentate de catre S.C. SedK Concepts S.R.L. Recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor prezentate. SedK Concepts S.R.L. isi rezerva dreptul, fara a anunta in prealabil, sa schimbe sau sa modifice, orice parte a acestui site in vederea actualizarii datelor continute. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Preturile afisate sunt pe bucata si au toate taxele incluse.
 


Drepturi de autor

Site-ul SedK.ro este proprietatea SedK Concepts S.R.L. Folosirea, copierea partiala sau integrala, a oricarei parti, fragment, text, imagini etc. de pe acest site, este strict interzisa, fara acordul scris al proprietarului (Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).
 


Securitatea datelor personale

Datele personale introduse de catre cumparatori pe acest site, vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site, si anume, pentru achizitii/livrarii, si pentru transmiterea promotiilor, numai daca cumparatorii isi exprima acordul in acest sens. De asemenea, persoanele care au creat cont pe site-ul nostru, pot oricand sa intervina si sa modifice datele personale introduse. Datele personale ale cumparatorilor nu sunt, si nu vor fi transmise tertilor sub nici o forma. Nu incurajam SPAM-ul si nu furnizam date, informatii cu privire la identitatea persoanelor sau a cumparatorilor acestui site, conform prevederilor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. SedK Concepts S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 22141.
 

 


Regulamentul nr. 524/2013 privind soluţionarea online a litigiilor în materie de consum AICI.Garanția produselor

Produsele prezentate și comercializate pe site-ul nostru beneficiază de o garanție de 24 luni (începând cu data facturării), și garantează eventualele defecte de fabricație precum  și autenticitatea metalului. Garanția își pierde valabilitatea pentru defecțiunile apărute în urma utilizării/purtării necorespunzătoare, supunerea la șocuri mecanice (risc de spargere), abraziuni/zgârieturi, contactul cu agenți chimici (detergenții, soluții de dizolvare, acizi, produse cosmetice, acetone, parfumuri, etc.), urme evidente de uzură, precum și intervenții neautorizate de furnizor, de orice fel asupra produselor.

Proceduri: în situația unei intervenții în service, în maxim 14 zile de la primirea produsului în garanție la sediul nostru, ne obligăm să transmitem beneficiarului/cumpărătorului diagnosticul/măsurile ce urmează a fi luate, precum și aducerea produsului la starea și parametrii de conformitate (nu mai târziu de 14 zile). Timpul în care produsul a fost în intervenție, și pâna la aducerea lui la starea de conformitate, notificarea în scris a cumpărătorului, prelungește perioada de garanție cu acest termen.

Condiții de garanție obligatorii, ce trebuiesc respectate pentru valabilitatea garanției sunt urmatoarele (sinteză certificat de garanție):

  • bijuteriile trebuiesc protejate de suprafețe dure, socuri mecanice (risc de spargere/fisurare), agenți chimici (detergenții, soluții de dizolvare, acizi, produse cosmetice, acetone, parfumuri, etc.) pentru evitarea oricărui alt efect ce poate deteriora integritatea produsului, nu lăsații bijuteriile la îndemâna copiilor pentru nici un motiv.  

Condiții de returnare (conform legislației in vigoare, renunțarea la cumpărare se aplică numai persoanelor fizice).

Cumpărătorul are dreptul să înștiințeze în scris/e-mail/formular online comerciantul că renunță la cumpărare. Astfel produsele cumpărate pot fi returnate complet cu toate accesoriile, fără a fi utilizate, purtate, deteriorate ori gravate, însoțite de toate documentele originale, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii de către cumpărător, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv conform OUG 34/2014.  Vă rugăm să nu specificați pe plic inel, bijuterii sau orice alt cuvânt care ar putea indica/sugera că în interiorul plicului se află bijuterii.
Contravaloarea produselor returnate va fi înapoiată în contul IBAN al clientului în maxim 14 de zile de la data primirii produselor returnate. Recomandăm ca returnarea produselor să se efectueze cu același serviciu/companie de transport cu care s-a operat expedierea produselor către dvs. Contravaloarea totală a transportului de retur, pentru trimiterea produselor către SedK Concepts S.R.L. vor fi suportate integral de către cumpărător conform OUG 34/2014. Dacă la cotrolul calității produselor returnate, se constată defecte, SedK Concepts S.R.L. are dreptul de a refuza schimbarea produsului, ori perceperea unei taxe, pentru readucerea în stadiul inițial. La opțiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, costuriile fiind suportate de către acesta.
 


Schimbarea mărimii inelului

În cazul în care mărimea comandată este greșită, trimiteți un e-mail la departamentul vânzări în care specificați acest aspect. În termen de maxim 14 zile de la primirea coletului, aveți posibilitatea de returnare (prin același sistem de transport prin care l-ați primit) pentru schimbare a produsului. Inelele gravate nu vor fi schimbate.

La primirea produselor ce urmeaza a fi schimbate se va proceda la inspecția calitativă a produsului, și dacă nu se constată defecte, produsul va fi înlocuit cu mărimea dorită a unui produs identic. Costurile pentru cele doua transporturi/procesare: primul pentru returnarea produsului la sediul societății SedK Concepts S.R.L., al doilea pentru trimiterea aceluiași produs cu mărimea dorită către cumpărător, sunt suportate în întregime de către acesta.

Exemplu: la returul produsului către sediul Sedk Concepts S.R.L. clientul achită transportul direct curierului. În momentul în care cumpărătorul primește produsul schimbat cu dimensiunea dorită, va achita transportul curierului.

Dacă la verificarea calității produsului returnat, se constată defecte, SedK Concepts S.R.L. are dreptul de a refuza schimbarea produsului, ori perceperea unei taxe, pentru deteriorarea produsului.

Foarte important: pentru a înlătura orice depunere sau aparente afectări ale suprafețelor bijuteriilor în urma purtării, acestea trebuiesc curățate cu apă și substanțe ușoare de curățare (săpun lichid), după care se vor șterge insistent cu un material 100% bumbac. Suprafețele bijuteriiei vor arăta din nou ca în prima zi.

 

Prin accesarea acestui site sunteți de accord cu indeplinirea condițiilor de utilizare. Daca nu sunteți de accord cu condițiile menționate mai sus, va rugăm să incetați folosirea acestui site!