Newsletter

 

Modalitate de livrare


 

 • Livrarea se efectueaza prin compania FAN Courier Express, gratuit (pentru comenzi peste 149,99 lei) pe teritoriul României (clientii cu adresa de livrare in afara zonei de acoperire a companiei de curierat, vor suporta costurile pentru kilometri suplimentari, calculator kilometri suplimentari aici). Puteți verifica locațiile cu livrare gratuită aici, precum si nr. de telefon pentru contactarea companiei de curierat pentru orasul dumneavoastra. Pentru comenzile cu valoare sub 149,99 Lei, livrarea se efectueaza prin Posta Romana gratuit.
   
 • Livrarea standard (cu valoare peste 149,99 Lei) a produselor se face în maxim 48 ore (doua zile lucratoare) de la confirmarea comenzii. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. 

Modalitate de plata


 

  • Plata la livrare (ramburs)
   Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid, în momentul livrarii coletului. 
    
  • Transfer bancar
   Achitarea prin transfer bancar se va efectua in urma primirii facturii proforme pe e-mail, urmand ca originalul facturii sa îl primiti in colet. In cazul plătii prin transfer bancar procesarea comenzii va avea loc dupa ce vom primii confirmarea platii. Banca poate percepe un comision pentru aceasta tranzactie.

Date necesare pentru transferul bancar:
S.C. SedK Concepts S.R.L.
J40/13599/2011
CUI 29343562

Bucuresti
ING Bank
RO96INGB0000999902746126

Pentru identificarea plătii dvs. va rugam sa mentionatii la momentul transferului, datele de identificare client, aflate pe factura proforma, precum si numarul acesteia.

 


Conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul de a renunta la achizitie, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, fara penalităti si fara invocarea vreunui motiv. Suma de bani plătita fiindu-i rambursata integral în maxim 14 zile. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare calitativa în care a fost livrat, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit.