Newsletter

 

Modalitate de livrare


 

 • Livrarea se face prin compania FAN Courier Express, gratuit (pentru comenzi peste 149,99 lei) pe teritoriul României (clienții cu adresa de livrare în afara zonei de acoperire a companiei de curierat, vor suporta costurile pentru kilometri suplimentari, calculator kilometri suplimentari aici). Puteți verifica locațiile cu livrare gratuită aici, precum și nr. de telefon pentru contactarea companiei de curierat pentru orașul dumneavoastră. Pentru comenzile cu valoare sub 149,99 Lei, livrarea se efectuează prin Poșta Română gratuit.
   
 • Livrarea standard (cu valoare peste 149,99 Lei) a produselor se face în maxim 48 ore (doua zile lucrătoare) de la confirmarea comenzii. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. 

Modalitate de plată


 

  • Plata la livrare (ramburs)
   Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid, în momentul livrării coletului. 
    
  • Transfer bancar
   Achitarea prin transfer bancar se va efectua în urma primirii facturii proforme pe e-mail, urmând ca originalul facturii să îl primiți în colet. În cazul plății prin transfer bancar procesarea comenzii va avea loc după ce vom primii confirmarea plății. Banca poate percepe un comision pentru această tranzacție.

Date necesare pentru transferul bancar:
S.C. SedK Concepts S.R.L.
J40/13599/2011
CUI 29343562

Bucuresti
ING Bank
RO96INGB0000999902746126

Pentru identificarea plății dvs. vă rugăm să menționații la momentul transferului, datele de identificare client, aflate pe factura proformă, precum și numărul acesteia.

 


Conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul de a renunța la achiziție, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Suma de bani plătită fiindu-i rambursată integral în maxim 14 zile. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare calitativă în care a fost livrat, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit.